/
Shopping centar KAMELIJA

Shopping centar «Kamelija»

Adresa TC

Shopping centar Kamelija

Shopping centar KAMELIJA je novi povod za dobar provod u Kotoru. Lokacija u samom centru Kotora i odlično razvijena saobraćajna infrastruktura čine Shopping centar KAMELIJA lako dostupnim.

Srednjovjekovni ambijent, bazilika Sv. Tripuna, bedemi iz XI vijeka, Crkva Sv. Luke sa dva oltara (pravoslavni i katolički) – bogato istorijsko nasljeđe čine Kotor svake godine primamljivom destinacijom velikom broju turista, gdje je u zavidnom porastu broj velikih i luksuznih jahti, kruzera renomiranih kompanija, prisustvo VIP gostiju, svjetski poznatih i priznatih imena iz svijeta show business-a, čije će potrebe za kupovinom i uživanjem Shopping centar KAMELIJA u potpunosti zadovoljiti.

Shopping centar KAMELIJA je novi puls života grada koji živi 365 dana u godini!

Kamelija nekad

Robna Kuća KAMELIJA izgrađena je krajem osamdesetih godina i tada je predstavljala svojevrsno „čudo’’ trgovine, kako u konceptu tako i po prodajnoj površini od 4.800 m2. Ni danas, skoro 30 godina kasnije, ne postoji nijedan objekat na crnogorskom primorju koji može da se uporedi sa kvadraturom i položajem, a da ima ovu namjenu kao „Kamelija“.

Kamelija danas

Moderno, elegantno stilizovano i prijateljsko mjesto. Njen arhitektonski plan je u skladu sa svim standardima i odredbama UNESCO-a, objedinjuje tradicionalno i moderno. Pristupačna, sa 76 parking mjesta, Shopping centar ima prizemlje i dva sprata.

Osnivač

Napredak AD Kotor, jedno od najstarijih trgovačkih privrednih društava u Crnoj Gori, osnovano davne 1950. Godine. Od 1999.god. posluje kao akcionarsko drustvo „Napredak AD Kotor.

Danas važi za kompaniju koja je spoj tradicionalnih vrijednosti i savremenog načina poslovanja i nudi širok spektar djelatnosti i usluga.

Napredak AD Kotor je pouzdan partner koji u fokus interesovanja stavlja potrebe klijenata, patnera i potrošača, uvažavajući značaj društvene odgovornosti i doprinosa zajednici u kojoj posluje.

Napredak AD Kotor, dio je Expo grupe, jedne od najuspješnih poslovnih grupacija u Crnoj Gori a koju čine: Expo Commerce D.O.O. Kotor, Lusso D.O.O. , Autoboka Kotor, Domaća Trgovina D.O.O.

31

prodavnica

3

restorana

P+2

sprata

3 min

od centra grada

76

parking mjesta

6865 m2

površina shopping centra