/
m:tel

m:tel

Usluge

Korporativni profil

Društvo za telekomunikacije MTEL d.o.o. posluje u Crnoj Gori od 2007. godine i nudi najsavremenije telekomunikacione usluge iz oblasti mobilne i fiksne telefonije, Interneta, kablovske i satelitske televizije, kao i brojne digitalne servise.

Korisnici su prepoznali naš kvalitet i dali nam povjerenje, zbog čega je MTEL apsolutni lider u telekomunikacijama u Crnoj Gori.

O tome najbolje svjedoče podaci o tržišnom učešću kompanije:

  • 37.16% korisnika mobilne telefonije
  • 43.67% korisnika Interneta
  • 40.35% TV korisnika i
  • 37.68% za fiksnu telefoniju.

 

Zna se koga korisnici biraju!

Misija

Na temeljima dugogodišnjeg iskustva i uz neprestanu modernizaciju poslovanja, konstantno poboljšavamo usluge i servise, što nas je i dovelo do pozicije apsolutnog lidera u telekomunikacijama u Crnoj Gori. Trudimo se da našim korisnicima omogućavamo besprekorno povezivanje i vrhunsko digitalno iskustvo svuda i u svakom trenutku, postajući tako njihov prvi izbor na tržištima gdje poslujemo.

Vizija

Pouzdan i priznat globalni partner u digitalnom svijetu bez granica.

Korporativne vrijednosti

Kao društveno odgovorna kompanija, m:tel aktivno učestvuje u svakodnevnom napretku crnogorskog društva, dajući doprinos razvoju zajednice, pa se posebna podrška pruža socijalnim, kulturnim, obrazovnim, zdravstvenim i sportskim programima i inicijativama. Jednako smo posvećeni unapređivanju korisničkog iskustva, iza svake naše usluge stoji skladan i uigran tim koji odgovorno posluje. Sa korisnicima gradimo odnos povjerenja i zajedno se razvijamo.

Adresa:
Bulevar Sv. Petra Cetinjskog 143
81000 Podgorica, Crna Gora

Brend na društvenim mrežama