/
HIPOTEKARNA BANKA

HIPOTEKARNA BANKA

Usluge

Hipotekarna banka vodeću poziciju u oblikovanju budućnosti finansija na crnogorskom bankarskom tržištu potvrđuje konstantim rastom broja klijenata. Status najbrže rastuće finansijske institucije u državi rezultat je fokusiranosti na razvoj najsavremenijih bankarskih proizvoda. Podršku u ostvarenju svojih finansijskih ciljeva, fizička i pravna lica mogu uvijek dobiti od našeg profesionalnog i posvećenog tima. Na raspolaganju smo vam da zajedno odaberemo uslugu koja najbolje odgovara vašim potrebama, bilo da se radi o tradicionalnim bankarskim proizvodima ili nekim od najnaprednijih digitalnih rješenja. Prepoznajemo se i po kvalitetu usluge koja se odnosi na stručno savjetovanje, servise investicionog bankarstva i custody poslova.

U želji da uvijek budemo blizu našim klijentima, formirali smo razgranatu mrežu filijala koje karakteriše siguran i komforan ambijent za brzo i jednostavno obavljanje svih vrsta bankarskih poslova. Bankomati Hipotekarne banke nalaze se na najznačajnijim lokacijima u zemlji, pa klijenti mogu veoma lako podići ili uplatiti novac na svoj račun.

Digitalizacija je jedan od strateških prioriteta Hipotekarne banke kojem smo posvećeni kroz kreiranje najsavremenijih rješenja koje karakteriše intuitivno, sigurno i brzo korisničko iskustvo. Konstantno osnažujemo naše klijente da koriste Google Pay i Apple Wallet servise, kao HB i mHB klik elektronsko bankarstvo, kako bi brzo i sigurno, u svakom trenutku, mogli upravljati svojim finansijama.

Sigurnost je beskompromisna vrijednost poslovanja naše banke, tako da naši klijenti mogu biti sigurni da su njihova sredstva zaštićena sigurnosnim mjerama najvišeg stepena. Bez obzira gdje se nalazite, uvijek možete pristupiti i upravljati vašim računom putem naše sigurne online platforme.

U Hipotekarnoj banci sigurnost klijenata ostaje na prvom mjestu, a naša predanost pružanju najboljih i najinovativnijih usluga učinila je da budemo dobitnici prestižnih priznanja međunarodnih finansijskih institucija, te da sasvim zasluženo uživamo reputaciju omiljene banke u crnogorskom dinamičnom bankarskom okruženju.

Saznajte više o našim uslugama na www.hb.co.me.

Dobro došli u Hipotekarnu banku – mjesto gdje zajedno ostvarujemo vaše finansijske ciljeve!

Brend na društvenim mrežama