/
Cosmetics Market

Cosmetics Market

Prodavnice

Cosmetics drogerija i Cosmetics Perfumery koje se nalaze u TC Kamelija su sastavni dio maloprodajnog lanca kompanije MPM d.o.o., osnovane prije više od 30 godina (1990.g.).

Trgovački lanac se sastoji od 37 maloprodajnih objekata, od čega su:

  • 4 samostalne apoteke (Cosmetics Pharmacy), a još 7 apoteka se nalazi unutar drogerija
  • 5 parfimerije (Cosmetics Perfumery)
  • 28 drogerije (Cosmetics)

Objekti su raspoređeni u gotovo svim gradovima Crne Gore, i to na frekventnim lokacijama (u nekim gradovima i na više lokacija), kao i u tržnim centrima. Asortiman se sastoji od preko 20.000 artikala (make-up, proizvodi za njegu lica i tijela, proizvodi za kosu, proizvodi za ličnu higijenu, proizvodi za domaćinstvo, baby kozmetika, proizvodi za kućne ljubimce, aksesoar, tekstil, organski prehrambeni proizvodi, suplementi, kao i ljekovi i medicinska sredstva u apotekama).

Odnedavno, kompanija ima i online prodavnicu koja funkcioniše putem mobilne aplikacije (Cosmetics App). Ova besplatna mobilna aplikacija je po mnogo čemu jedinstvena na našim prostorima, razvijena kao kompleksan projekat, oslonjen na dugogodišnji loyalty program kompanije – Beauty Friend, u koji je uloženo dosta vremena i pažnje, da bi funkcionisala u informativnom i prodajnom smislu kao sve ostale prodajne jedinice Cosmetics lanca. Za sada, aplikaciju aktivno upotrebljava preko 130.000 korisnika, sa tendencijom rasta ovog broja.

Brend na društvenim mrežama